DAY 1, E898 HORN REVIEW



February 7, 2000
Version 1



LOCATION - 1-NORTH



08:30
Introduction - I. Kourbanis (30 min.)
09:00
Horn geometry design (Neutrino flux issues) - E. Zimmerman (30 min.)
09:30
Mechanical analysis - L. Bartoszek (90 min.)
11:00
Discussion I - Committee (30-60 min.)



12:00
Lunch - (60 min.)



13:00
Horn components - L. Bartoszek (60 min.)
14:00
Target - G. Mills (30 min.)
14:30
Stripline design - W. Markel (45 min.)
15:15
Power supplies - H. Pfeffer (45 min.)
16:00
Prototype testing plans - TBA (30 min.)
16:30
Discussion II - Committee (30 min.)

DAY 2, E898 HORN REVIEW



February 8, 2000
Version 1



LOCATION - Penthouse

09:00
Horns at other labs - S. Rangod and W. Sims

10:30
Informal Discussion - All



12:00
Lunch



13:00
Tour of facilities - TBA

15:00
Informal Discussion - All (Penthouse)

DAY 3, E898 HORN REVIEW



February 9, 2000
Version 1



LOCATION - Penthouse

09:00
Preparation for closeout - Committee



12:00
Lunch at Chez Leon



LOCATION - 1 North

13:30
Close-out - Committee



 

Eric D. Zimmerman
2000-01-25